Добро пожаловать на Украинский Опель Омега клуб

Для того чтобы в полной мере использовать все возможности форума, Вам нужно зарегистрироваться, это не займет много времени. После регистрации Вы сможете :
- Создавать новые темы ,отвечать пользователям,просматривать и скачивать фото
- Подписываться на темы и разделы форума
- Вы получите вашу собственную страницу профиля и сможете завести новых друзей
- Отправлять личные сообщения другим пользователям.

Попав на патісони нада помощ ООА седан с20не
Отправлено 01 Май 2022 - 21:56
Отправлено 02 Май 2022 - 11:46
Яка фірма цих патісонів "маломерних"?
вставити можна все, головне зробити це правильно
Отправлено 02 Май 2022 - 12:43
Отправлено 02 Май 2022 - 13:50
Такого в истории форума не помню, что бы меньше. Сдать в магазин обратно, показать продавцу старый, раз снят, пусть то что надо продает. ИМХО.
В мене таке було із SWAGом, але зазор був не більше 1мм, викрутився тим що вирізав полоску із металу 0.8мм і ставив її по периметру, тим самим зменшив діаметр отвору під патісон, зайшов із натягом, як треба, їздить, мабуть, і по цей день.
Отправлено 02 Май 2022 - 18:16
Отправлено 02 Май 2022 - 18:21
А якщо поставити їх то в балкі буде конкретний люфт напевно.Яка фірма цих патісонів "маломерних"?
вставити можна все, головне зробити це правильно
Чи можна якусь бляху вирізати тіпа обойми зробити і поставити можливо допоможе ?
Сообщение отредактировал VinOOA: 02 Май 2022 - 18:23
Отправлено 03 Май 2022 - 21:27
Автомега- викинути гроші... це не та фірма яку варто брати для себе, а не "на продаж". Через рік патисонам буде хана. Про вирізання бляхи- обойми я писав в попередньому пості, в твоєму випадку треба обойму в 2мм товщиною, не менше.
Отправлено 03 Май 2022 - 23:16
Дякую буду щось думати, тай консультант попався не понятний вообще більше не буду туди ходити(( є ще другі магазиниАвтомега- викинути гроші... це не та фірма яку варто брати для себе, а не "на продаж". Через рік патисонам буде хана. Про вирізання бляхи- обойми я писав в попередньому пості, в твоєму випадку треба обойму в 2мм товщиною, не менше.
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных